Tapakoulutus

Liiketoiminta on enenevässä määrin verkostojen ja kumppanuuksien rakentamista niin organisaation ulkopuolisiin sidosryhmiin kuin sen sisällä. Monet ovatkin tietoisia, miten suuri vaikutus käytöksellä ja muulla sanattomalla viestinnällä on yhteisöllisyyden luomiseen, luottamuksen kasvattamiseen – ja lopulta liiketoiminnan tulokseen.

Voisiko henkilöstönne hyödyntää paremmin sillä jo olemassa olevia voimavaroja? Jokainen meistä on oppinut vuosien varrella tapa- ja ruokakulttuuria, joiden pohjalta on hyvä aloittaa; Miten otan työkaverini paremmin huomioon ja luon positiivista ilmapiiriä kolleegojeni kanssa? Kuinka toimia tärkeällä business-illallisella ja tehdä eri kulttuurista tulevien vieraiden olo tervetulleeksi? Entä miten yksinkertaisesti lisätä työntekijöiden ja johdon itsetuntoa ja viihtyvyyttä tapakulttuurin avulla?

Ota yhteyttä, niin voimme tarkastella, mikä olisi tehokkain keino juuri teidän organisaatiossanne tai sen tietyssä osassa. Koulutuksen laajuus voi olla parista, kolmesta tunnista usempaan koulutuskertaan. Usein koulutus sisällytetään osaksi esim. tyky-päiväohjelmaa, johdon ideariihtä tai vaikkapa pikkujouluja. Koulutus räätälöidään aina organisaationne tarpeiden mukaan.

***
Arja Porvali
Tapa- ja viinikouluttaja
Oy SP-Gifts Ltd.
+358 40 868 4039
+358 9 2905 0705
arja.porvali@hotmail.com

**************
Arja Porvali toimii tapa-, ruoka- ja viinikulttuurin kouluttajana. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus vaativien yritystilaisuuksien järjestämisessä ja ylimmän johdon sihteerinä toimimisesta Suomen suuryrityksissä. Hänen pätevyytensä perustuu myös maamme alan huippuyhdistysten hallitusjäsenyyksiin esim. Tapaseurassa, Gastronomien Seurassa ja Helsingin Munskänkarnassa. Harrastuspuolella Arja on aktiivinen toimija mm. Rötissööreissä, Unkarin Viiniklubissa ja Weingeistereissa.

Oy SP-Gifts Ltd on mainos- ja liikelahja-alan perheyritys, jonka toimialaan kuuluvat myös viinimaahantuonti sekä viini-, ruoka- ja tapakoulutus. Sen asiakkaita ovat nimekkäät suomalaisyritykset sekä pääkaupunkiseudun huippuravintolat.

Viini-, ruoka- ja tapakulttuuri
(tastingit, koulutukset ja workshopit)